Category: DEFAULT
Grootmoedertje - Boris Lensky Trio* - Grootmoedertje / Droomen (Shellac)

Deze pagina "De Grootmoeders" is gewijd aan vrouwelijke voorouders. Een tijdje geleden begon ik een onderzoek naar mijn afstamming in de vrouwelijke lijn en ben nu bij mijn stamgrootmoeders aangekomen De afgelopen maanden heb ik veel ontdekt en de komende tijd hoop ik hier op deze pagina voortdurend aanvullingen aan te brengen; dankzij internet zal Estimated Reading Time: 5 mins.

 · Al die olifante het na haar gedraai. Dit was doodstil. Selfs die kleintjies het ophou speel. Dit het gelyk asof hulle groet. Later het die olifante weer hulle gang gegaan, behalwe die groep die naaste aan haar. Hulle het lank getalm en haar lyf met hulle slurp aangeraak. Later het net een olifant oorgebly en water oor haar lyf gesprinkel.

 · De kleuters mochten op muziek kikkersprongen maken door het tekenen. met krijt met beide handen op een heel groot papier. Ze beleefden er heel wat plezier aan. De meisjes van de derde kleuterklas boetseerden samen taartjes. Blaasspelletje: sneeuwvlokjes wegblazen op de tafels. Gepost door Juf Hilde op zaterdag, janu Geen opmerkingen.

 · GB. Dat zijn de mensen die op het eiland voor brexit hebben gestemd: kleine huisjes, enkel glas, donker, voorhofjes of tuintjes van niks, winkeltjes uit grootmoe’s tijd. Dat zijn de mensen die het geld van Europa niet meer moesten: vaak werkloos, een armoegrens die dichterbij komt, verouderde bevolking (met de kinderen naar de stad om werk).Estimated Reading Time: 1 min.

Repertorium op Brinkman's Catalogus Repertorium op Brinkman's Catalogus bevattende in alphabetische orde de onderwerpen benevens een beknopte titelbeschrijving der Boeken, Plaat-e.


Unchained Melody - Ricky Nelson (2) - Ricky Nelson (Unchained Melody) (Vinyl) Stuttgarter Dixieland All Stars - Live (Vinyl, LP, Album) High Pressure (Jaro Sabo Remix)

1 thoughts on “Grootmoedertje - Boris Lensky Trio* - Grootmoedertje / Droomen (Shellac)

  1. Mazuhn says:

    Sell This Version. D Boris Lensky (2) Waters Of The Perkiomen / Les Soirs D'erzeroum ‎ (Shellac, 10") Columbia. D

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

BING